Aanverwante diensten

Zoals je al op onze dienstenpagina kon lezen, kunnen wij het een en ander voor je betekenen. Zo kun jij bij ons bijvoorbeeld zelf je accessoires ontwerpen. Daarnaast kunnen wij jou motor onderhouden en afstellen. Ook voor het pimpen van jouw motorfiets ben je bij ons echter aan het juiste adres. Dit is echter niet het enige waarvoor je bij ons terecht kunt. Bang dat dit je veel geld gaat kosten? Dat is helemaal niet nodig dankzij onze aanverwante diensten.

Kortingsbonnen

Is motorrijden jouw grote hobby? Dan weet je als geen ander dat dit ook behoorlijk prijzig is. Doordat wij ook liefhebbers zijn van motoren, weten wij dit ook maar al te goed. Daarom doen wij er alles aan om het jou zo goedkoop mogelijk te maken. Hoe wij dit doen? Met behulp van kortingsbonnen. Je vind bij ons namelijk regelmatig coupons, waardoor het voor jou een fluitje van een cent wordt om te besparen. Deze kortingsbonnen vind je nagenoeg altijd op deze website.

Promotiecampagne

Koop jij regelmatig spullen op het internet? Dan weet je als geen ander dat er veel webshops zijn die bijvoorbeeld sale houden om van de laatste producten af te komen. Dit gebeurt doorgaans alleen bij kledingsites. Wij hebben echter ook regelmatig promotiecampagnes. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer wij nieuwe producten binnen hebben waarvan wij vinden dat jij deze echt eens moet proberen. In dat geval starten wij namelijk een promotiecampagne. Uiteraard willen wij hierdoor onze verkoopcijfers verhogen, maar bovenal willen wij jou de mogelijkheid bieden om de nieuwste producten met korting aan te schaffen.